Dicht bij de werkelijkheid
Verhalen uit het ongekende

 

 


 

 

 

Home
Boeken

Je weet wat de werkelijkheid is, want die zie je om je heen. Dat denk je tenminste. Maar denk je het of weet je het? En als je het alleen maar denkt, is het dan de werkelijkheid?

Als het op papier staat, moet het de realiteit wel zijn. En de lezer die deze verhalenbundel leest, weet uiteraard heel zeker dat het boek tot de werkelijkheid behoort. Maar misschien denkt hij dat alleen maar. Mischien denkt hij het boek wel. Misschien denkt hij de verhalen wel. Want wie weet wat de echte werkelijkheid is en wat alleen maar verzonnen is?


In deze surrealistische verhalenbundel gebeuren heel normale dingen: twee kinderen die ruzie hebben, een hond die slaapt, een man die een spelletje schaak speelt. Gewoner kan niet.
Maar dan komen er andere figuren bij: gouddorstige lieden, zingende engelen en overleden mensen. En de werkelijkheid ziet eruit als een spiegel met een barst; je kijkt erin en ziet jezelf maar ergens klopt er iets niet...


Dicht bij de werkelijkheid - Verhalen uit het ongekende
Auteur: S. Boto
ISBN: 978-9490902-07-0

Prijs: 13,50
Aantal pagina's: 95 
Uitvoering: paperback
Fonds: fantastische literatuur
Te verkrijgen bij: de boekhandel, de internetboekwinkels.

Dicht bij de werkelijkheid - Verhalen uit het ongekende is ook te verkrijgen als groteletterboek.

ISBN: 978-9490902-08-7

Prijs: 13,50
Aantal pagina's: 219 

Te verkrijgen bij: de boekhandel, de internetboekwinkels.

Sylvia las het boek en had dit als commentaar: 'Als je begint te lezen kan je dus niet meer stoppen! Ik heb natuurlijk wel een huishouden dus ik moest af en toe wel stoppen, maar gisteren was het dus al uit. Het boek leest heel vlot en de verhalen zijn echt goed. Het enige jammere vond ik dat er vooraan duidelijk instaat dat het slechts "verhalen" zijn. Misschien was ik blijer als het echte verhalen van echte mensen waren geweest. Maar ja, misschien kan dat ook helemaal niet. In ieder geval een heel goed boek dat een beetje verslavend werkt. Ik ga hem opzij leggen en over enkele maanden nog eens lezen. De meeste boeken die ik gelezen heb, en waar ik vaak maanden en langer over doe, doe ik weg. Dus toch bijzonder deze!'

Het boek Dicht bij de werkelijkheid van S. Boto krijgt een gunstige stemming op Dizzie.nl

S. Boto van verhalenbundel Dicht bij de werkelijkheid krijgt interview op Dizzie.nl. Ook wordt er een wedstrijd georganiseerd op Dizzie.nl waarmee een aantal exemplaren van Dicht bij de werkelijkheid gewonnen kunnen worden.

 

 


top           home


 

  
  (c) Copyright 2009-2014 Uitgeverij De Graveinse Abeel: Gebruik van teksten en
beeldmateriaal is alleen toegestaan met en na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van
Uitgeverij De Graveinse Abeel.